Meisterkokad Alexandri Peakokalauas
Stefan Berwanger & Peeter Pihel
16.jaanuaril 2019 kell 18:30

Suur heameel on kutsuda teid väga erilisele õhtusöögipeole!

Alexandri Peakokalaua ja Pädaste Mõisa Alexander restorani peakokk Stefan Berwanger ning Pädaste varasem peakokk, tunnustatud Peeter Pihel, kutsuvad üheskoos väga erilisele üritusele 16. jaanuaril 2019 Toompeal, nautima kahe koka ühise Põhjala saarte menüü maitseid.  


Õhtusöögi lugu
Stefani ja Peetrit ühendab Pädaste DNA ning seob vastastikune sümpaatia. Üheskoos istutasid nad seemne selle ürituse korraldamisest käesoleva aasta novembris kui toimus Toidupanga heategevusõhtusöök “Lapsed söönuks” mille üks toetajaid olid ka Alexandri Peakokalaud.  Selle südantsoojendava sündmuse heaks sai välja pakutud neli kohta õhtusöögile Alexandri Peakokalauas ja Peetri värske raamat “Minu kodu maa ja meri. Eesti.”

Nii sündis mõte kahe tippkoka ühisest õhtusöögist ja esimesed neli kohta said sündmusel väga edukalt  suure südamega külalise poolt ka soetatud.


Õhtusöök ja joogid
Arvestades et peakokalauas on kokku vaid 20 kohta, on allesjäänud 16 kohta veel müügis erihinnaga 125€ külalise kohta, milles sisaldub seitsemekäiguline kahe koka menüü koos üllatuste ning tervitusjoogiga. Samuti sisaldub hinnas kõigile külalistele Peeter Piheli raamat “Minu kodu maa ja meri. Eesti.”. Menüüga sobitatud veinivalik ja muud meelepärased joogid saab valida kohapeal ning arveldada vastavalt.


Broneeringud
Reserveeringuid tervitame meiliaadressile info@alexanderchefstable.ee.
Kohtade arv üritusele on piiratud, sündmusest saavad osa tõesti vaid kiiremad reageerijad


Broneerimistingimused
Broneeringu kinnitame kogumahus ettemaksu laekumisel krediitkaardi või pangaülekande maksena. Kõik kinnitatud tellimused on lõplikud ja tühistamise korral ei ole võimalust osaliseks või kogumahus tagastuseks. Küll aga saab vajadusel broneeringu üle kanda kellelegi teisele.